Wees als Gijsbert Kramer en schrijf uw recensie van Stedentrip.

Tip: Kom extra slim over. Op die manier denken anderen wellicht dat uw mening meer waard is dan die van henzelf! 

(quotes uit uw recensie kunnen worden vermeld op social media, in persberichten en op eventuele posters)

Reactie plaatsen

Reacties

Renze Huizenga
2 maanden geleden

Ik kan heel heel heel (erg) veel woorden aan Stedentrip weiden, maar alleen al met het toetertje op 'Ze weten niets' en een tekst als 'het schemeruur voorziet in jouw afwezigheid' schieten de hartjes spontaan in mijn ogen en kan je bij mij -als je dat niet al een beetje bent- niet meer stuk!

Tamara Woestenburg
2 maanden geleden

Patat was goed op smaak, koffie was er prima.

O nee, dat was Monkey Town Gouda.

Dan Stedentrip. Ik ben dol op gratis yoga, en ik word niet teleurgesteld. De ondraaglijke lichtheid van het bestaan in 7 miniaturen. Cartoonesk chique, of moet ik zeggen: cartoonesque? Of: gewoon heel goed. Luisteren dus.

Tijs
2 maanden geleden

Mark belicht in zijn album Stedentrip doodnormale levensmomenten en maakt dit absurdistisch (of toch misschien andersom). De muziek is heerlijk anologe synth en doet mij soms even denken aan het album Plastic Beach van de Gorrilaz. Het liedje 'Bang dat het fout gaat' geeft mijn imposter-syndrom kracht bij en bij het nummer 'Joyce' zat ik naast een vrouw in de metro die haar wallen met make-up probeerde te camoufleren. Zo komt het allemaal wel toch dichtbij.

Maurice Dielemans
2 maanden geleden

Als je op date zegt dat je van Nederlandstalig houd, scoor ik je meestal geen punten. Ik houd ook niet zo heel erg van Nederlandstalige muziek,om eerlijk te zijn, maar ik houd dan weer wel van de Nederlandse taal en van muziek. Mark Lotterman ken ik nog uit de tijd dat hij Dylan-covers zong, uiteraard in Engels. Dat was ook goed, maar fijn dat hij terug is en zich weer helemaal heeft hervonden in zijn moedertaal.

Esteban Couture
2 maanden geleden

Het verbaast me niet dat dit album mooi is. Ik vind het ook leuk om Nederlands te leren. (Voor dit album ben ik begonnen met het oefenen van Nederlands.)

Thor Kissing
2 maanden geleden

Wat als ik [titel track 1] heb om een recensie te schrijven?

Pani van der Angst
2 maanden geleden

Voordat ik dit Dhr. Lotterman kende leefde ik in een incomplete wereld. Andermaal een kunstwerk met inzicht, muzikale verassingen, prachtige verhalen en wijze lessen. Be content with your life or do yoga. (Weer 5 sterren)

Lennart
2 maanden geleden

Prachige nieuwe muziek van Mark! En nu in het Nederlands!
Als Rotterdammer en voormalig jochie dat geen zin heeft in school, raakt deze muziek me nog eens extra. Kan het alleen maar aanraden. Bij mij draait bang dat het fout gaat regelmatig op repeat tijdens het sporten.

Stephan met zeer hoog IQ (3 cijfers!!!!)
2 maanden geleden

Stedentrip is een plaat die je een beetje het gevoel geeft alsof je op reis bent door allemaal verschillende grote plaatsen. Ik zou willen dat daar een woord voor was, maar mijn gigantische intellect laat me in de steek. Hoe dan ook, luisteren, daar word je slimmer van en een beter mens. En het is nog goede muziek ook.

Remko van der Drift
2 maanden geleden

Alleen maar pareltjes op Stedentrip! Wat een fantastisch album. Gevoelig, grappig en enorm origineel!